Rahaa voi nyt siirtää reaaliaikaisesti OP-mobiilissa ja Pivossa puhelinnumeroa käyttäen

26.4.2017

OPn käyttöönottaman Siirto-palvelun myötä OP-mobiilin ja Pivon käyttäjät voivat nyt siirtää rahaa reaaliaikaisesti vastaanottajan puhelinnumeroa käyttäen. Raha siirtyy jatkossa saman tien kaikkien Siirto-palvelussa mukana olevien pankkien asiakkaille.

– Maksaminen kehittyy juuri nyt äärimmäisen nopeasti. Mobiilimaksaminen verkossa ja kaupoissa, puhelinnumeroiden käyttö tilinumeroiden sijaan ja maksuliikkeen nopeutuminen helpottavat asiakkaidemme arkea, OPn uusien liiketoimintojen kehittämisestä vastaava päällikkö Kristian Luoma sanoo.

Suomalaisten pankkien yhdessä omistaman Automatian kehittämä Siirto-palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen maksujen välittämisen kaikkien palvelussa mukana olevien pankkien asiakkaiden välillä vastaanottajan puhelinnumeroa käyttäen.

OP Ryhmän tarjoamassa Pivo-mobiililompakossa on jo tammikuusta lähtien voinut maksaa maksuja vastaanottajan puhelinnumeroa käyttäen. Siirto-palvelun myötä Pivon kautta maksetut maksut välittyvät saajalle saman tien silloin, kun maksun vastaanottajan pankki on mukana Siirto-palvelussa. Mikäli näin ei ole, Pivolla maksetut maksut välittyvät tavalliseen tapaan yhdessä pankkipäivässä.

– Sekä OP-mobiililla että Pivolla voi jatkossa myös pyytää maksua, eli tavallaan lähettää laskun kaverille. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi silloin, kun ostetaan porukalla yhteinen lahja, ja ostaja haluaa muistuttaa kaveriporukkaa maksamisesta. Saapuvista maksuista tulee heti ilmoitus puhelimeen, Luoma kuvailee.

Uusi Siirto-palvelu tulee kaikkien OP-mobiilin ja Pivon käyttäjien saataville sovelluksen päivittämisen myötä.

OP-mobiili on tarjolla OP Ryhmän asiakkaille. Pivon voivat ladata maksutta käyttöönsä kaikkien pankkien asiakkaat.
Lisätietoja:
OPn uusien liiketoimintojen kehittämisestä vastaava päällikkö Kristian Luoma
haastattelupyynnöt OP Ryhmän viestinnän kautta, p. 050 523 9904, viestinta@op.fi

OP Ryhmä
OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. OP Ryhmän muodostavat noin 170 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää. Ryhmällä on noin 1,7 miljoonaa omistaja-asiakasta ja kaikkiaan 4,3 miljoonaa asiakasta. www.op.fi

OP-mobiili
OP-mobiili on OP Ryhmän asiakkaille helppo ja turvallinen tapa hoitaa tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat ajasta ja paikasta riippumatta. OP-mobiililla voi käyttää verkkopankin palveluita näppärästi joko älypuhelimella tai tabletilla.

OP-mobiililla voi tarkistaa tilin saldon ja siirtää rahaa omien tilien välillä ilman avainlukulistaa. OP-mobiilissa tärkeät vakuutustiedot ja Vahinkoapu kulkevat aina mukana taskussa. OP-mobiililla voi myös käydä osakekauppaa ja muuntaa toisen valuutan kätevästi euroiksi. Lisäksi sillä voi tarkastella lainatietoja, seurata kertyneitä OP-bonuksia, muuttaa Debit- ja Credit-korttien turvarajoja lähes reaaliaikaisesti, tilata uuden avainlukulistan ja ottaa yhteyttä OPn asiakaspalveluun.

Ilmainen OP-mobiili toimii verkkopalvelutunnuksilla. Sovellusta voi käyttää suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi. Palvelun tuottaa OP-Prosessipalvelut Oy. https://uusi.op.fi/verkkopalveluiden-kaytto/op-mobiili

Pivo
Pivo on mobiililompakko, joka auttaa käyttäjää hoitamaan talouttaan hauskalla ja yksinkertaisella tavalla. Pivolla voi muun muassa seurata rahankäyttöään ja tehdä budjetteja, maksaa lähimaksuja vastaanottavilla maksupäätteillä, maksaa kaverille puhelinnumeron perusteella sekä tehdä maksuja verkkokaupoissa. Pivosta löytyy lisäksi useita eri etuohjelmia ja satoja etukuponkeja. Pivoa on ladattu jo yli miljoona kertaa.

Pivo tarjoaa myös pienille kauppiaille tarkoitetun Pivo Kassan, joka tarjoaa kaiken tarvittavan kivijalkamyymälän, verkkokaupan ja kausiluonteisen kaupan pyörittämiseen ja maksujen vastaanottoon.

OP Ryhmän omistama Pivo Wallet Oy tarjoaa Pivon maksutta kaikkien pankkien asiakkaiden käyttöön. www.pivolompakko.fi

Kaikki uutiset